Historische winkelstraat
Met de komst van De Passage eind 19de eeuw verwachtte men dat de luxeartikelen die door particulieren in Parijs besteld werden, nu door de winkeliers van De Passage geleverd zouden kunnen worden. Warenhuizen uit bijvoorbeeld Parijs zonden in die tijd veel van hun artikelen per post naar Nederland.
Meer informatie kijk hier

Belgische pralines, postzegels en veel meer..
Dit specialistische aanbod kenmerkt De Passage nog steeds. Voor bijvoorbeeld koffie en thee (Simon Levelt), Belgische Pralines (Leonidas), zeldzame postzegels (G. Keiser & Zoon) of bijzondere pennen (Akkerman) kunt u nog steeds in De Passage terecht.

Branchering
Eind 2004 opende Verwijs de grootste boekwinkel van Den Haag in De Passage met een totaal oppervlak van ca 1.750 m2 verdeeld over drie verdiepingen. Verwijs is onderdeel van de Boekhandels Groep Nederland, exploitant van o.a. Scheltema, Donner en Broese. Als aanvulling op de reeds aanwezige winkelformules zullen er dames- en herenmodewinkels in het midden tot hogere segment worden toegevoegd.

Sfeer
Sfeervolle ontmoetingsplaats
De Passage heeft gezien haar historie en architectuur onmiskenbaar sfeer en karakter, zoals men in de moderne winkelcentra zelden aantreft. Dit heeft er mede toe geleid, dat deze overdekte passage sinds de opening een ontmoetingsplaats is voor vele Hagenaren. Nergens is de kerstsfeer in de maand december zo goed te beleven als in De Passage, met de enorme kerstboom in de rotonde en de versierde winkels.

Hoog voorzieningsniveau
Naast het specialistische winkelaanbod en de eigentijdse horeca huisvest De Passage ook een Novotel hotel. Daarnaast wordt er op dit moment gewerkt aan het realiseren van een nieuw **** sterren Boutique Hotel du Passage, dat haar entree krijgt aan het Buitenhof. Tevens is er in de Spuistraat-arm op de verdiepingen kantoorruimte voorzien.- Advertentie -

 

Het valt niet altijd mee om in het centrum van Den Haag en de De Passage e.o. een parkeerplaats te vinden. Bij de meeste parkeerplaatsen betaalt u via een centrale parkeermeter. Het parkeerverwijssysteem leidt u naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaatsen en garages.PMN Parking Noordeinde
Heulstraat 21

Meer info over de parking :

Waarschuwing
Als u niet of onvoldoende betaalt bij de parkeerautomaat krijgt u een parkeerbon (officieel naheffingsaanslag). Dan betaalt u behalve het door u verschuldigde parkeertarief ( 1 uur) ook nog eens EUR 43,- extra.


Bereikbaarheid openbaar vervoer
De Haagse Passage is makkelijk bereikbaar met lijn 3 en andere diverse tram en bus- verbindingen.
Klik hier voor een locatiekaartje en route beschrijving.
Meer Info openbaar vervoer: www.htm.net


home - winkelcentrum - winkeliers - nieuws - evenementen - vacatures - zoekertjes
aanbiedingen - contact - webmaster - © 2004 Emall's Digitale Winkelcentra's