'De Haagse Passage, het oudste winkelcentrum van Nederland'

De Haagse Passage !!

Welkom op de website van De Haagse Passage e.o., het oudste winkelcentrum van Nederland.
U vindt hier informatie over de historie en de renovatie van dit rijksmonument en natuurlijk over de winkels.
De Passage, het sfeervolle hart van de Haagse binnenstad. Voor meer historische achtergrond kijk op de volgende pagina :

Historisch en Veelzijdig !!
De ’s Gravenhaagsche Passage Maatschappij (HPM) nam eind 19e eeuw het initiatief voor de bouw van de Haagse Passage. De initiatiefnemers verwachtten dat de luxeartikelen die door particulieren in Parijs besteld werden, nu door de toekomstige winkeliers van de Passage geleverd....... Lees verder.


Gezellige restaurants !!
Naast dit gespecialiseerde hoogwaardige winkelaanbod voorziet De Passage ook in eigentijdse horecagelegenheden. Naast de entree van De Passage aan de Hofweg bevindt zich grand café/brasserie Dudok, van waaruit regelmatig parlementair journalistieke TV- en radio-uitzendingen worden verzorgd.


Winkeliers en openingstijden !!
Een compleet overzicht van de winkeliers en de openingstijden, kijk op de presentatie pagina van de Winkelier Meer info:


Doe mee aan de online enquete en werk mee aan de verbetering van de website. Iedere maand een nieuwe vraag stelling. De gegevens die hieruit voort komen worden verwerkt voor verdere ontwikkeling.!!!Bekijk de zoekertjesOp zoek naar dat ene stripboek, dat nog ontbreekt aan uw collectie ? Of heeft u de zolder opgeruimd en een hoop spullen, waar u eigenlijk niets meer mee doet, maar zonde vindt om weg te gooien ?


E-Malls Winkelcentra.
www.palacepromenade.nl
www.megastores.nl
www.savornin.nl
www.kijkduin.net
www.leyweg.nl
www.debogaard.nl
www.theresiastraat.nl
www.hetnoordeinde.nl
www.dekeizerstraat.nl
www.haagsepassage.nl
www.dejulianabaan.nl Voorburg

   

Email Nieuwsbrief

Enquete bezoekers website

Adverteren winkeliers

Website bezoekersWilt u een printbare versie (voor op de koelkast) hebben klik dan hier.

 
Op zoek naar een leuke Job bij jou in de buurt kijk bij vacatures, de winkeliers van De Keizerstraat plaatsen ook hier hun advertenties. Meer Info kijk hier

 
 
Bent u als winkelier geintresseerd in een vermelding en of de advertentie mogelijkheden binnen de site van De Haagse Passage, klik hier voor meer informatie..

- Advertentie -
home - winkelcentrum - winkeliers - nieuws - evenementen - vacatures - zoekertjes
aanbiedingen - contact - webmaster - © 2004 Emall's Digitale Winkelcentra's